Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging roept op tot boycot Caf? de Sport

23 september 2005 13:12 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

Ger van Os, voorzitter van de supportersvereniging, roept op Telegraaf.nl PSV supporters op op het tv-programma Caf? de Sport van Talpa te boycotten. Namens de beste negen clubs op de ranglijst is een fan aanwezig bij dat programma. Volgens Van Os komen de gasten nauwelijks aan het woord en moeten ze zich flauwe grappen van Spijkerman laten welgevallen. Daarnaast komt de producent de afspraken qua vergoeding niet na.

De eindredacteur van het programma erkent de genoemde problemen op Telegraaf.nl en kondigde verbetering aan. Hij is op zoek naar andere PSV fans die wel mee willen doen. Van Os roept alle PSV fans op het programma te boycotten.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

caf supportersvereniging boycot boycotten telegraaf eindredacteur ger grappen kondigde producent spijkerman talpa welgevallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage