Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV simpel voorbij RBC: 2-0

24 september 2005 21:25

PSV wist in het Philips Stadion makkelijk te winnen van het zwakke RBC. De ploeg uit Roosendaal kon nauwelijks tegenstand bieden. PSV daarentegen speelde zeker in de eerste helft aardig. De ploeg verzuimde alleen om een ruime voorsprong te nemen. In de achtste minuut was het de Belg Simons, die uit een hoekschop van Beasley die doorgekopt werd door Cocu, PSV op voorsprong bracht. Ondanks een reeks kansen die daarop volgden in de eerste helft bleef het daarbij.

Twee minuten na rust verdubbelde Farfan op aangeven van Lamey de score. Daarmee was de verwachting gewekt dat PSV verder zou gaan uitlopen in de tweede helft. Dat bleef uit. Kon? deed de lat nog trillen en een schot van Cocu belandde op de paal. Het duel zakte op een gegeven moment weg, waarna PSV zonder al teveel inspanning en zonder risico's het duel uit kon spelen. Tegenvallend was dat Afellay geblesseerd uitviel.




Tags

rbc cocu afellay beasley doorgekopt farfan lamey roosendaal simons tegenvallend trillen uitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage