Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wil Ramzi

26 januari 2000 06:32 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: NvdL

Het eerste serieuze transfer gerucht voor volgend seizoen lijkt genoteerd. In het Algemeen Dagblad van vandaag blijkt dat PSV, bij monde van Frank Arnesen, kenbaar heeft gemaakt serieuze belangstelling te hebben voor Adil Ramzi. ?Hij staat heel hoog op ons verlanglijstje voor het volgend seizoen?, aldus Frank Arnesen, directeur voetbalzaken van PSV.

De 22-jarige Ramzi, die momenteel met Marokko deelneemt aan de Afrika Cup, speelt sinds twee jaar op huurbasis voor Willem II. Hij is aan het begin van dit seizoen gebleseerd geweest en heeft derhalve dit seizoen nog niet kunnen schitteren, maar PSV lijkt afgelopen seizoen al van hem overtuigd geraakt te zijn, toen mede dankzij hem Willem II de tweede plaats in de Eredivisie behaalde.

Ramzi is eigendom van Udinese en wordt gehuurd door Willem II. Er is reeds contact gezocht met Udinese, maar van een offici?el bod is tot op heden nog niks bekend.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

ramzi arnesen udinese afrika eigendom eredivisie gebleseerd kenbaar marokko monde schitteren verlanglijstje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje