Tiental PSV komt tekort: 3-0 nederlaag

28 september 2005 22:35

PSV is er niet in geslaagd om een goed resultaat mee te nemen uit Turkije. PSV ging uit bij Fenerbahce met 3-0 onderuit. Alex scoorde voor rust uit een penalty en na rust via een kopbal voor Fenerbahce. In blessuretijd werd het zelfs nog 3-0 voor Appiah. Vlak voor rust kwam PSV met tien man te staan toen Vennegoor of Hesselink eerst voor hands in het strafschopgebied (waarna de penalty volgde) en vervolgens voor shirtje-trekken twee keer geel kreeg.

De ploeg speelde 40 minuten goed mee en gaf nauwelijks mogelijkheden weg. Aanvallend kon het gehavende team niet al teveel creerde, maar de controle was er.

Met tien man verloor de ploeg de controle. Toen bleek dat alle blessures de ploeg wel ging opbreken en werden de zwakkere schakels blootgelegd. Een aantal keer kwam PSV goed weg, maar de 2-0 viel toch. Pas in de slotfase kon PSV er kansjes tegenover stellen. In blessuretijd vergrootte Appiah nog eens de nederlaag door de derde te scoren.

Bekijk het live-verslag van minuut tot minuut van celinefan via de link hieronder naar het scorebord.