PSV wint zware wedstrijd in Heerenveen: 2-3

2 oktober 2005 18:26

Na de ruime nederlaag in Turkije heeft een gehavend PSV de lastige uitwedstrijd in Heerenveen behoorlijk doorstaan. De ploeg won uiteindelijk in een zware wedstrijd met 2-3. De Friezen hadden de eerste helft het beste van het spel en de kansen. Ze kwamen op voorsprong via een afstandschot van Paul Bosvelt. Arouna Kon? bracht PSV met een intikker in de 40ste minuut langszij. Daarna had PSV het een stuk makkelijker. De ploeg liep in de tweede helft uit naar 1-3 via nog twee keer Kon? met twee werkelijke onnavolgbare acties. De Friezen gooiden in de slotfase nog eens alles in de strijd, zeker na de aansluitingstreffer zeven minuten voor tijd. In een spannende slotfase wist PSV vervolgens het doel schoon te houden.

[later meer]

Bekijk het live wedstrijdverslag van minuut tot minuut via de link hieronder naar het scorebord.