Transparent
Inloggen
Sluiten

Ferguson haalt weer uit naar PSV

17 oktober 2000 19:41 - Sporting Live

Verslaggever: RvW

De frustraties lijken diep te zitten bij manager Ferguson. De manager van Manchester United liet tegen Sporting Live weten genoeg te hebben van de kritiek vanuit Nederland dat hij arrogant zou zijn geweest door zijn beste spelers op de bank te houden in de uitwedstrijd in het Philips Stadion. Volgens Ferguson is dat onacceptabel aangezien de Nederlanders zelf geen enkel gebrek aan arrogantie hebben. 'Het is niet erg netjes om een ander land arrogant te noemen, als je de feiten niet kent. Ik had goede redenen om een aantal spelers aan de kant te houden.' Hij wilde de spelers fit houden voor de wedstrijd tegen Arsenal. In Engeland spelen ze in tegenstelling tot Nederland wekelijks zaterdag-woensdag-zaterdag, waardoor de spelers af en toe rust moeten krijgen aldus Ferguson.

Vervolgens beschuldigde hij PSV nogmaals van onsportief gedrag. De spelers van PSV zouden zich continu hebben laten vallen op een manier welke hij nooit van zijn spelers zou accepteren. De scheidsrechter liet hen vervolgens in de steek om daar tegen op te treden.

Meer op Sporting Live




Tags

ferguson arrogant nederland arrogantie arsenal beschuldigde engeland nederlanders onsportief sporting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage