Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint topper tegen AZ: 3-0

15 oktober 2005 21:19

PSV heeft in een aantrekkelijke wedstrijd knap met 3-0 gewonnen van AZ. Van te voren was er wel enige angst voor dit duel gezien het aantal blessures en gebrek aan voorbereiding door alle interlandverplichtingen. Dat bleek uiteindelijk niet nodig. PSV was thuis de sterkste ploeg en won verdiend met 3-0.

In een spannende wedstrijd kreeg AZ ook zo zijn kansen. Het beste spel kwam echter van PSV, net als de meeste kansen voor het doel van Timmer waren te noteren. Smaakmaker Kon? was continu gevaarlijk, maar had zijn vizier op het doel niet scherp. Dat kan wel gezegd worden van Cocu. Uit een assist van Kon? schoot hij knap vanaf de rand van het strafschopgebied raak. Dat gebeurde vlak voor rust, waardoor PSV verdiend met een voorsprong mocht gaan rusten.

AZ moest in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker. Daardoor kreeg de aanval van PSV onder leiding van de beweeglijke Kon? goede kansen. Culina liet tot twee keer toe een door Kon? aangegeven mogelijkheid liggen. Cocu liet opnieuw zien wel trefzeker te zijn door de tweede te maken.

In de slotfase werd het zelfs nog 3-0 toen Beasley de paal raakte, maar invaller Vennegoor of Hesselink de rebound binnen kon tikken.

Bekijk voor een live verslag van het duel de link hieronder naar het scorebord.




Tags

cocu topper aantrekkelijke beasley culina hesselink noteren rand rebound smaakmaker timmer trefzeker vennegoor verslag vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage