Gerets over verloren wedstrijd

18 oktober 2000 23:11

Na het doelpunt had Gerets goede hoop gekregen dat PSV met een punt weg zou kunnen komen bij Manchester. Gezien de wedstrijd zat dat er volgens hem wel in. In de eerste helft was Manchester United duidelijk de betere ploeg met een aantal goede kansen. PSV mocht blij zijn dat het bij 1-0 bleef. In de tweede helft speelde PSV echter veel beter dan de eerste en speelde het voornamelijk op de helft van Manchester. 'We probeerden daarna door te gaan, eventueel voor de winnende goal. Wellicht had ik John de Jong niet in moeten brengen zodat Vogel een vrije rol zou blijven houden' aldus Gerets. Door een onoplettendheid ging het echter alsnog verloren. PSV moest daarna alles op alles zetten om weer tot een gelijkmaker te komen. 'Dan krijg je vervolgens nog een doelpunt om de oren, omdat je meer ruimte weggeeft'.

'Het wordt nu problematisch voor ons omdat we in Kiev een punt moeten halen' aldus Gerets.