Transparent
Inloggen
Sluiten

Culina met veel misbaar ontvangen

29 oktober 2005 23:09

Omdat Jason Culina al zijn oude FC Twente spullen (en privicay gevoelige informatie) na zijn transfer in een vuilnisbak heeft gegooid, hadden de Twente fans op Vak P een ludieke actie tegen de PSV-er bedacht. Achter het doel hadden ze een enorme waslijn opgehangen waar iedereen zijn vuile was op kon hangen. Daarbij hing er een groot spandoek "Vak P hangt Culina's vuile was buiten". Ook werd hij nog 'crocodollarhunter' genoemd en was er een spandoek met zijn mobiele nummer met het verzoek de 'judas' te sms'en. Vanaf de tribunes waren er de gehele wedstrijd negatieve spreekoren tegen de Australi?r. Zoals ieder jaar werd Vennegoor of Hesselink door de aanhangers van de thuisclub wel luid bejubeld.

Omdat de actie van te voren uitgelekt was, hadden de PSV-supporters een tegenactie bedacht. De Eindhovenaren hadden de nodige vuilniszakken en een spandoek "Twente bij het vuil" naar Enschede meegenomen. Ook klonk er geregeld "Twente bij het vuilnis" uit het bezoekersvak. Culina bleef overigens de hele wedstrijd op de bank. Volgens Hiddink had dat niets te maken vanwege de problemen met de Twentse fans. Culina heeft inmiddels wel zijn spijt betuigd met de manier waarop hij omgegaan is met zijn oude spullen.




Tags

culina twente spandoek bedacht misbaar vuile aanhangers australi betuigd bezoekersvak crocodollarhunter enschede hesselink hiddink jason judas klonk privicay sms spreekoren tegenactie thuisclub twentse vennegoor vuil vuilnis vuilnisbak vuilniszakken waslijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte