Transparent
Inloggen
Sluiten

Aissati oogst lof

2 november 2005 00:36

PSV's benjamin Ismail Aissati oogstte alom lof voor zijn optreden in de gewonnen wedstrijd tegen AC Milan. Voor het eerst stond de amper 17-jarige in de basis, maar dat was er niet van af te zien. "Aissati speelde echt een wereldpartij. Als je nu al zo goed voetbalt dat heb je een geweldige toekomst voor je", aldus Cocu, "Ongelooflijk als je nog zo jong bent". Ook vriend Afellay was enorm trots: "we gaan nog veel van hem horen". Hiddink vertelt op PSV.nl: "dit is een hele mooie ontwikkeling voor een jongen die net drie maanden zeventien is. Hij kan ook zeer goed een ander laten voetballen".

Aissati zelf vertelde "ontzettend zenuwachtig" te zijn geweest voor de wedstrijd, maar steun te hebben gehad van zijn medespelers en dan met name van Afellay.




Tags

aissati afellay oogst alom benjamin cocu hiddink ismail jong milan oogstte wereldpartij zenuwachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman