Transparent
Inloggen
Sluiten

Heerlijke voetbalsfeer in Philips Stadion

2 november 2005 00:52

De sfeer in het Philips Stadion was wederom geweldig, tijdens de wedstrijd tegen AC Milan. Vanaf het begin tot het eind werd gezongen door de PSV-aanhang en met name tijdens de moeilijkere perioden sleepte het publiek de spelers erdoorheen. Gedurende de laatste minuten van de wedstrijd stonden vrijwel alle fans voor de stoelen, om de overwinning te vieren.

Voor de wedstrijd kregen de fans op hun stoelen een plastic sfeerattribuut dat omhoog werd gehouden bij de opkomst van de spelers. Bovendien stonden de nieuwe vlaggen van de Supportersvereniging opgesteld voor de Noordtribune en waren er in het publiek nog vele banners omhooggehouden.




Tags

voetbalsfeer aanhang banners erdoorheen milan moeilijkere noordtribune omhooggehouden opkomst plastic sfeerattribuut supportersvereniging vlaggen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte