Transparent
Inloggen
Sluiten

Bereken zelf of PSV de tweede ronde haalt in de CL

4 november 2005 00:18

Verslaggever: BvT

Na de vier punten tegen AC Milan, staat PSV er erg goed voor in Poule E van de Champions League 2005/2006. Met zeven punten gaan de Eindhovenaren fier aan kop. Maar alles ligt nog open, PSV kan zelfs nog als laatste eindigen in de Poule.

Hieronder kan je zelf doorrekenen hoeveel punten er tegen Schalke en Fenerbahce nog benodigd zijn om zeker te zijn van plaatsing, of welke andere uitslagen gunstig zijn. Vul uitslagen in en de computer berekent aan de hand van de ingewikkelde UEFA-regels de resulterende stand.

Een en ander werkt alleen als je JavaScript hebt ingeschakeld, in een recente browser. De computer klasseert ploegen niet hoger of lager naar gelang het aantal gespeelde wedstrijden, wanneer het puntenaantal gelijk is, omdat het in de praktijk niet voorkomt dat een ploeg meer wedstrijden heeft gespeeld dan een andere.

Meer op


Tags

computer poule browser fenerbahce fier kop milan plaatsing puntenaantal schalke uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt apollo babel beek bergwijn blind bounce castellano depay drongelen dumfries flitsphirips hype inspraak jong koeman malen oranje paul pereiro puma religie roon sir tinus umbro utrecht veltman vhtlsaw willems