Transparent
Inloggen
Sluiten

Akkoord over contractverlening Bruggink

20 oktober 2000 17:09

Verslaggever: NvdL

Arnold Bruggink prijkt deze week op de voorpagina van de KRO Mikro Gids. De TV-Gids interviewde hem ter ere van de komende belangrijke Champions League wedstrijden van PSV. In het interview meldt Bruggink dat hij en PSV overeenstemming bereikt hebben over een nieuw contract tot het jaar 2005. Momenteel staat de spits, die twee jaar heeft moeten wachten op een basisplaats, nog tot zomer 2002 onder contract.

"Het is een bevestiging dat het hier goed gaat. Ik hoef niet zo nodig naar het buitenland. Nu ben ik pas 23, dus misschien komt het nog wel. Ik ben aan Holland gehecht. Al mijn familie en vrienden wonen hier. Mijn ouders wonen nog in Twente en komen elke thuiswedstrijd kijken" aldus de spits in de Mikro Gids.

In hoeverre de overeenkomst reeds bekrachtigd is met een handtekening en waarom dit nieuws via de KRO bekend moet worden is ons onbekend.

Meer op




Tags

bruggink gids contractverlening mikro arnold bekrachtigd holland interviewde prijkt twente voorpagina

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage