Transparent
Inloggen
Sluiten

Toegangskaarten worden losgekoppeld van vervoer

8 november 2005 18:23 - PSV.nl

Verslaggever: MP

PSV en de Supportersvereniging zijn overeengekomen dat de wedstrijdkaarten worden losgekoppeld van de (bus)reizen. Aanleiding is het spanningsveld bij de kaartverkoop van Schalke '04 dit seizoen en Olympique Lyon afgelopen seizoen. Via www.psvuitwedstrijd.nl moet er eerst een los wedstrijdkaartje gekocht worden. Daarna is men vrij om door te gaan met het reserveren van een bus-/vliegarrangement of het te laten bij het losse kaartje om op eigen vervoer af te reizen. Voordeel is dat de verkoop van eigen vervoer en georganiseerd vervoer op deze manier altijd gelijktijdig plaatsvinden, dat de verdeling van de kaarten zelfregulerend is en dat er met een voorrangsregeling gewerkt kan worden. Wanneer de nieuwe regeling ingaat is nog niet bekend.

Bij Schalke '04 begon de buscombiverkoop ruim een maand eerder dan de verkoop van eigen vervoer die binnen 10 seconden was uitverkocht. Vorig seizoen grepen veel PSV-supporters die in Lyon al hotels hadden geboekt naast toeganskaarten voor eigen vervoer. Tegen AC Milan in de halve finale vroeg PSV in eerste instantie minder dan 5% van de kaarten aan en was ook die uitwedstrijd in mum van tijd uitverkocht. Pas in tweede instantie kreeg PSV ruim voldoende kaarten. Of Oostreizen ook meedoet met het het losgekoppelen van de toeganskaarten is ook nog niet bekend.

Meer op PSV.nl




Tags

vervoer losgekoppeld lyon schalke toegangskaarten toeganskaarten buscombiverkoop gelijktijdig grepen hotels ingaat kaartje losgekoppelen milan mum oostreizen psvuitwedstrijd regeling reserveren seconden spanningsveld supportersvereniging verdeling vliegarrangement voorrangsregeling wedstrijdkaarten wedstrijdkaartje zelfregulerend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm arensman bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis