Transparent
Inloggen
Sluiten

Schalke: 'PSV heeft minder kaarten aangevraagd'

10 november 2005 20:19 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: MP

Schalke '04 heeft tegenover het Eindhovens Dagblad stellig weersproken een misrekening met het aantal kaarten te hebben gemaakt. "PSV heeft minder kaarten aangevraagd omdat de club ervan uit ging dat niet veel supporters naar Duitsland zouden reizen. Zelfs de UEFA heeft verklaard dat wij juist gehandeld hebben. We hebben alle 2700 plaatsen aangeboden. Dat doen we bij elke club, maar PSV wilde ze niet allemaal", aldus een woordvoerder van Schalke 04. "Dat zou ik ook zeggen als ik die club was. Bij de loting in Monaco bood Schalke maar 1770 plaatsen aan", aldus Frank Wijnveld.

Net als de veiligheidsmanager van PSV legt de voorzitter van de Supportersvereniging de schuld bij de Duitse club. "PSV ging er aanvankelijk vanuit dat het van Schalke de verplichte vijf procent kreeg, maar kwam er na de loting later achter dat het veel minder plaatsen waren. Toen hadden ze alles al in de verkoop gedaan. Schalke heeft de boel belazerd", aldus Ger van Os. De andere clubs in de groep van PSV kregen wel de volledige capaciteit (2.700) voor hun wedstrijden in Gelsenkirchen. Frank Wijnveld zegt niet te weten waarom zowel AC Milan als Fenerbah?e w?l konden beschikken over het volledige aantal kaartjes voor bezoekers.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

schalke aangevraagd wijnveld belazerd capaciteit duitsland fenerbah gelsenkirchen ger milan misrekening monaco stellig supportersvereniging uefa veiligheidsmanager weersproken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte