Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Farfan weerspreekt geruchten, alleen in beeld als 2e optie bij Liverpool?

14 november 2005 20:03 - Terra

Verslaggever: RvN

Tegenover de website Terra weerlegde de zaakwaarnemer van Jefferson Farfan geruchten over interesse van diverse clubs voor zijn pupil. Volgens hem zou er geen formele interesse bestaan. De interesse van Schalke'04 zou puur speculatie zijn, interesse van Barcelona zou slechts een mediaroddel zijn en ook van interesse van Inter en Chelsea zou niets waar zijn. Het enige dat de zaakwaarnemer bevestigde is dat Farfan bij een Engelse club in beeld zou komen indien Simao Sabrosa niet zou komen.Het zou gaan om Liverpool.

Volgens de zaakwaarnemer wil Farfan het liefst naar Spanje of Engeland. In december gaat hij met PSV praten over de mogelijkheden.

De zaakwaarnemer wilde overigens niet verder ingaan op het gerucht omtrent Junior Ross. Het afgelopen weekend werd de interesse van PSV gemeld na een reactie van Hiddink in Zuid-Amerika dat hij alweer dacht aan een opvolger van Farfan.

Meer op Terra




Tags

farfan liverpool weerspreekt amerika barcelona chelsea engeland hiddink inter mediaroddel pupil ross sabrosa schalke simao speculatie terra weerlegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman