Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink flikt het met Australi?

16 november 2005 12:45

Verslaggever: BvT

Hiddink heeft zich vanmorgen geplaatst met Australi? voor het WK in Duitsland. Na een chaotische wedstrijd, die bol stond van de spanning, was de stand 1-0 voor Australi? (goal Bresciano). Omdat Uruguay eerder thuis ook met 1-0 had gewonnen, moest er verlengd worden. Maar ook in de verlenging werd er niet meer gescoord. Bij de strafschoppen bleken de Aussies het hoofd beter koel te kunnen houden: 4-2.

Schwarzer, de keeper van Australi?, pakte tot twee maal toe een strafschop en werd daarmee de held. Hij deed dat ondanks het feit dat Hiddink lange tijd plande om hem te vervangen voor Kalac, op het einde van de verlengingen. Door dat plan ging echter een streep, doordat oud-Feyenoorder Emerton zich blesseerde en vervangen moest worden. Daarmee waren Guus' wissels op. PSV'er Culina speelde de hele wedstrijd.

Na de laatste strafschop barstte een enorm volksfeest uit in heel Australi?. De winst zou voordelig kunnen zijn voor PSV, als de Socceroos eind dit jaar gaan oefenen in Eindhoven.

Meer op




Tags

australi hiddink flikt aussies blesseerde bol bresciano chaotische culina duitsland emerton kalac plande schwarzer socceroos uruguay verlenging verlengingen volksfeest voordelig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte