Gelijkspel PSV in Waalwijk: 4-4

19 november 2005 21:52

PSV is er niet in geslaagd na de interlandperiode de nieuwe reeks goed te beginnen. In Waalwijk werd in een spectaculair duel met 4-4 gelijkgespeeld tegen RKC Waalwijk. PSV liep aanvankelijk uit naar een 1-3 voorsprong via drie doelpunten van Farfan.In de slotfase liet PSV RKC Waalwijk terugkomen. Via een ongelofelijke blunder van Alex, hij verdedigde een bal binnendoor uit en speelde hem in de voeten van Hoogendorp, kwam RKC Waalwijk zelfs nog op een 4-3 voorsprong. In de 90ste minuut redde invaller Robert het gelijkspel.

Bekijk het spannende wedstrijdverslag van minuut tot minuut via de link hieronder naar het scorebord.