Transparent
Inloggen
Sluiten

ADO-supporters boycotten duel

24 november 2005 14:06

De supporters van ADO Den Haag boycotten de uitwedstrijd tegen PSV. Reden is het erbarmelijke zicht vanuit het bezoekersvak en de hoge prijzen die de Haagse supporters voor alle uitwedstrijden moeten betalen in vergelijk met supporters van alle andere eredivisieclubs. Tegen Ajax op 21 september gold er zelfs een verplichte buscombi voor het stukje van het Zuiderpark naar Den Haag HS, vanwaar de verplichte treincombi vertrok. De kaartverkoop aan Haagse kant voor de wedstrijd tegen PSV is afgelopen donderdag gestopt. ADO Den Haag heeft toegezegd de prijsstelling van toegangskaarten voor uitwedstrijden nader te onderzoeken.




Tags

ado boycotten bezoekersvak buscombi erbarmelijke prijsstelling toegangskaarten treincombi zuiderpark

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte