Transparent
Inloggen
Sluiten

'Clubs boos over plan Westerhof tot verkleining eredivisie'

28 november 2005 22:14 - VI.nl

Verslaggever: RvN

Volgens Johan Derksen hebben andere eredivisieclubs boos gereageerd op het door Westerhof geopperde plan om de eredivisie in te krimpen naar zestien clubs. Westerhof wil zo voor pSV meer ruimte creeren voor het meedoen aan lucratieve toernooien, zodat PSV financien kan genereren om Europees mee te blijven doen. Westerhof wil dat gaan voorstellen op de vergadering van het betaalde voetbal binnenkort. Volgens Derksen is er irritatie bij de clubs dat Westerhof voorstelt dat andere clubs maar moeten degraderen om de financiele problemen van PSV op te lossen.

VI.nl meldt dat het met name Van der Velde van Heerenveen betreft die in de komende uitgave van Voetbal International reageert. Die zou op zijn beurt vinden dat de licentiecommisie naar PSV moet kijken en wara nodig moet aanpakken vanwege de verliezen die de club leidt.

Meer op VI.nl




Tags

westerhof eredivisie derksen verkleining genereren geopperde heerenveen irritatie krimpen licentiecommisie voorstelt wara

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis