Verdiende 3-0 zege tegen NAC

3 december 2005 21:53

PSV heeft zaterdagavond een verdiende 3-0 zege behaald op NAC in het Philips Stadion. PSV was duidelijk de betere ploeg. Op de 3-0 was dan ook niets af te dingen. Bij rust bleef het nog 0-0 omdat PSV diverse kansen miste. De grootste kans was een penalty. De zeer makkelijk gegeven strafschop werd door Simons niet benut, hij schoot te zwak in.

In de tweede helft kwam PSV dan toch los. Via Vennegoor of Hesselink, een prachtig schot van Farfan en Kone werd het toch nog een ruime 3-0. Na de 1-0 kreeg NAC ook enkele mogelijkheden op een treffer. Gomes hield zijn goal echter opnieuw schoon. Een keer redde hij uitstekend nadat hij zelf had geblunderd en een kans veroorzaakte.

Bekijk het live wedstrijdverslag van minuut tot minuut via de link hieronder naar het scorebord.