Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV WEER NAAR 2E RONDE CL

6 december 2005 22:37

Verslaggever: Peejay

Na acht jaar van uitschakeling in de eerste ronde van de Champions League, wist PSV nu voor de tweede keer op rij de tweede ronde van de Champions League wel te bereiken. Fenerbahce werd met 2-0 verslagen. Dat was voldoende voor de kwalificatie. Cocu in de eerste helft en Farfan laat in de tweede helft waren de doelpuntenmakers.

In een fantastische ambiance werd het een hele zware wedstrijd voor PSV. De ploeg kwam al na een kwartier spelen op voorsprong. Cocu kwam bij een voorzet van links vrij voor de goal en kopte vervolgens onhoudbaar voor de keeper in de hoek binnen. Daarna werd het heel zwaar voor PSV. Fenerbahce zette de druk erop. PSV kwam nauwelijks aan voetballen toe en moest toezien hoe Fenerbahce aandrong. De ploeg gaf zelf overigens heel weinig weg achterin.

PSV halverwege de tweede helft kreeg PSV het duel onder controle met het kenmerkende eigen spel. Fenerbahce probeerde het toen nog wel, maar PSV was vervolgens de gevaarlijker ploeg. PSV had te weinig kracht voorin om het vroegtijdig uit te spelen. Een paar minuten voor tijd gebeurde dat alsnog toen Vennegoor met het hoofd Farfan vrij voor de goal zette. Die aarzelde niet en schoot de beslissende treffer binnen.

Bekijk het live verslag van de wedstrijd door Celinefan via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

fenerbahce cocu farfan aandrong aarzelde celinefan kenmerkende kwalificatie onhoudbaar vennegoor verslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje