Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties PSV spelers

24 oktober 2000 23:04

Verslaggever: RvW

Matchwinnaar Andre Ooijer was na afloop uiterst tevreden over de afloop van Dynamo Kiev - PSV. 'Top', aldus Ooijer, die aan het einde van de eerste helft de enige treffer van de wedstrijd binnenkopte. 'Eerst wilde ik de bal terugleggen, maar uiteindelijk knikte ik hem heel lekker in de verre hoek'. Vervolgens had PSV volgens hem weinig meer weggegeven. Met name doordat de linies erg dicht op elkaar speelden, hoefde PSV geen risico te nemen, maar kon het toch vrij ver van de goal blijven spelen. Volgens de verdediger viel het spel van Kiev tegen doordat PSV dat ontregelede met haar tactiek. Kiev kon daardoor nooit in het geliefde spelletje komen, aldus Ooijer.

Hoewel Ooijer de overwinning en zijn doelpunt goed wilde vieren, wees hij op het feit dat er weinig tijd voor terugkijken is. Er komt voor PSV een zeer lastig programma aan dat vanaf nu alle aandacht vergt. Binnen tijdbestek van 3 weken komen achtereenvolgens Ajax, Vitesse, Twente, Anderlecht, Feyenoord en Heerenveen als tegenstander langs.

Mark van Bommel was een stuk minder positief over de wedstrijd. Hoewel hij uiteraard tevreden was over het behaalde resultaat vond hij het spel van PSV niet goed. 'In de eerste helft creerden we geen kansen, het doelpunt kwam uit een dood moment. In de tweede helft ging dat beter. Toch gave we de wedstrijden op sommigfe wedstrijden bijna weg. Bijvoorbeeld bij die onterecht afgefloten goal in de eerste helft van Dynamo Kiev, dat zijn cruciale momenten' aldus Van Bommel die blij was dat de scheidsrechter zeker gene thuisfluiter was. het zat in deze wedstrijd dan ook zeker niet tegen voor PSV.

Algemene conclusie van beiden is dat de winst uitstekend is, maar dat PSV er uiteindelijk niet veel mee opschiet, aangezien de wedstrijd tegen Anderlecht sowieso gewonnen moet worden over 2 weken.

Meer op




Tags

kiev ooijer anderlecht bommel dynamo afgefloten binnenkopte creerden dood feyenoord geliefde gene heerenveen matchwinnaar ontregelede opschiet sommigfe terugleggen thuisfluiter tijdbestek twente vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage