Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: "hier zaten we niet op te wachten"

16 december 2005 12:27

Verslaggever: BvT

In een eerste reactie op de loting voor de Champions League gaf Guus Hiddink aan dat hij Olympique Lyon liever niet had geloot: "hier zaten we niet echt op te wachten". PSV's trainer denkt dat de beide clubs dicht tegen elkaar aanzitten en spreekt vol lof over de sterrenformatie, die al jaren het Franse voetbal domineert. "Thuis waren we vorig jaar meestal in staat de doorslag te geven. Nu is het andersom, spelen we eerst thuis, dus moeten we dan al een voordeel gaan pakken." De opdracht wordt nog eens extra bemoeilijkt aangezien PSV om de CL-wedstrijden heen in competitieverband achtereenvolgens Vitesse, AZ, Heerenveen en Ajax treft. Hiddink had zich duidelijk goed voorbereid op de loting en had al een lijstje paraat met de komende wedstrijden van Olympique Lyon.

Meer op




Tags

hiddink lyon aanzitten domineert heerenveen paraat sterrenformatie vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman