Makkelijke winst PSV: 4-1

17 december 2005 21:24

PSV heeft in eigen huis een makkelijke overwinning behaald op Willem II. De Eindhovenaren kwamen al vroeg in de wedstrijd op achterstand, maar PSV raakte daardoor niet in de war. Nog voor de pauze zette Vennegoor of Hesselink zijn ploeg met twee goals op een 2-1 voorsprong. De eerste was een kopbal na een vrije trap van Jason Culina. Bij de 2-1 rondde hij een mooie combinatie met Jefferson Farf?n even zo mooi (via een knappe controle op de borst) af.

In de tweede helft had Willem II niets meer in te brengen tegen PSV. Met een mooie volley maakte Farfan op knap aangeven van Cocu in de 63e minuut de 3-1. Een kwartier voor tijd raakte de ploeg ook verdediger Wau nog kwijt door een rode kaart. Hij schopte de doorgebroken invaller Beasley tegen de grond, waarna de goed leidende Belg Allaerts niet anders kon doen dan hem van het veld te sturen. Via invaller V?yrynen werd het uiteindelijk 4-1. PSV is alleen te verwijten dat de ploeg niet verder uitliep.

Bekijk ook het live wedstrijdverslag van minuut tot minuut via de link hieronder naar het scorebord.