Transparent
Inloggen
Sluiten

Verzekering houdt stage Australier tegen

27 oktober 2000 23:00

Verslaggever: RvW

De stage van de Australier Kasey Wehrman bij PSV is voorlopig uitgesteld. De 23-jarige middenvelder van het Australisch Olympisch elftal zou aanvankelijk zondag voor een traingsstage van een week naar Eindhoven komen. Volgens berichten vanuit de club van Wehrman zou de verzekering van de speler tegen blessures niet op tijd zijn rondgekomen. Volgens een woordvoerder van de club Perth Glory wil de club wel meewerken aan een stage, maar zal een beter tijdstip gekozen moeten worden. De club was niet erg blij dat Wehrman twee competitieduels zou moeten missen door de stage.

Wehrman is een 23 jarige middenvelder die bekend staat om zijn enthousiasme, werklust en loopvermogen. In Sydney was hij basisspeler van het Australisch Olympisch elftal op de Olympische Spelen.

Meer op




Tags

stage wehrman australier verzekering competitieduels glory kasey perth rondgekomen sydney traingsstage werklust

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage