Transparent
Inloggen
Sluiten

Onrust bij NEC voorafgaand aan duel met PSV

20 december 2005 10:26

Verslaggever: NvdL

Op de kerstborrel van NEC, de komende tegenstander van PSV in de competitie, rust geen zegen. Was het vorig jaar Johan Neeskens (de toekomstig assistent van PSV coach Guus Hiddink bij Australi?) die voorafgaand aan de borrel werd verteld dat hij zijn biezen mocht pakken, dit jaar was het trainer Cees Lok zelf die zijn ontslag indiende.

Deze opmerkelijke stap van de trainer komt als een grote verrassing. NEC presteert dit seizoen boven verwachting en staat na Ajax op de vijfde plaats in de competitie.

Het is afwachten wat de stap van Lok en de daarmee samenhangende onrust voor de wedstrijd tegen PSV betekent. De Eindhovenaren treden over een week op tweede kerstdag'('boxing day') aan in Nijmegen voor deze traditioneel lastige uitwedstrijd. De spelers van NEC reageerden in ieder geval verbouwereerd op het onverwachte nieuws van hun hoofdcoach.

NEC speelt overigens morgen eerst nog voor de KNVB Beker uit bij AZ.

Meer op




Tags

lok australi biezen borrel boxing day hiddink indiende kerstborrel kerstdag knvb neeskens reageerden samenhangende verbouwereerd zegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage