Simpele 3-0 zege voor PSV op FC Twente

20 december 2005 22:45

PSV heeft dinsdagavond in eigen huis eenvoudig gewonnen van FC Twente. In de eerste helft scoorde Farfan, na knap doorkoppen van Vennegoor of Hesselink, vlak voor rust de 1-0. Na rust probeerde FC Twente het wel, maar de verdediging van PSV gaf vrijwel niets weg. Vlak na rust kwam PSV wel goed weg toen een schot van Gerritsen (na een foutje van Ooijer) op de paal uiteenspatte.

Na een half uur spelen besliste Jan Vennegoor of Hesselink het duel voor PSV waarna het duel bijna klinisch door PSV werd uitgespeeld. In blessuretijd was het opnieuw Vennegoor die na een scrimmage de 3-0 op het scorebord zette en PSV naar de kwartfinale schoot.