Transparent
Inloggen
Sluiten

Toch w??r verplichte buscombi naar Nijmegen

23 december 2005 21:54

De wedstrijd NEC-PSV is toch weer een verplichte buscombi. In het seizoen 2003/04 was omdat de wedstrijd 's-avonds werd gespeeld een soepeler vervoersregeling niet mogelijk. PSV diende daarop een verzoek bij de KNVB in om de wedstrijd het seizoen erop bij daglicht te laten afwerken. Ondanks het daglicht werd er toch weer een verplichte buscombiregeling opgelegd. Reden waren de ongeregeldheden bij een vriendschappelijke wedstrijd tussen NEC en PSV in januari 2004 tussen supporters die helemaal geen kaartje of al een stadionverbod hadden.

Wel werd er de afspraak gemaakt dat als de wedstrijd goed verloopt ?n opnieuw bij daglicht gepland zou worden, er het seizeon erop alsnog een proef met vrij vervoer plaats kon vinden. Echter het gedrag van de NEC "fans" werd voor de wedstrijd op 2e kerstdag als voornaamste reden opgegeven voor het opleggen van een verplichte combi voor de PSV-supporters.

De advocaat van de Supportersvereniging acht het niet verstandig om door middel van een juridische procedure de door de Burgemeester van Nijmegen opgelegde buscombi aan te vechten. De Supportersvereniging zal de combi regeling respecteren maar wil dan wel, als alles goed verloopt, volgend jaar een proef met vrij vervoer.




Tags

buscombi combi daglicht supportersvereniging advocaat buscombiregeling kaartje kerstdag knvb opgegeven opleggen procedure regeling soepeler stadionverbod verloopt vervoer vervoersregeling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte