Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Cocu mogen de stadions leeg blijven

24 december 2005 12:53

Zowel zaterdag als op eerste kerstdag staat er voor PSV een training op het programma. Dit alles voor de wedstrijd op tweede kerstdag. Spelen met de feestdagen kan de meeste voetballers in de eredivisie gestolen worden. Zij genieten liever van een korte vakantie of van de vrij tijd die gezellig in familieverband met het gezin doorgemaakt wordt. Ook de PSV-ers zijn er niet enthousiast over. "Ik hoop dat de stadions leegblijven. Spelen met kerst vind ik niet bepaald prettig. De traditie gaat in Nederland volgens mij ook niet werken. Ik hoop in ieder geval dat het geen vaste prik wordt. Dit zijn dagen die je met je familie wilt vieren", aldus aanvoerder Phillip Cocu.

Ook Jan Vennegoor of Hesselink heeft een uitgesproken mening. "Ik vind het spelen met kerst niets. In Duitsland is het nu winterstop. Dat had ik ook niet erg gevonden. Ik hou wel van gezellig met de familie bij elkaar zijn tijdens de feestdagen. Op tweede kerstdag lekker Engels voetbal kijken. Maar goed, het is niet anders. Wij hebben later nog zeven dagen vakantie, kan ik de kerst een beetje inhalen."




Tags

cocu kerstdag feestdagen gezellig duitsland eredivisie familieverband gestolen hesselink inhalen leegblijven nederland prik vennegoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte