Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink ontevreden over Michael Reiziger

29 december 2005 10:05 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: JV

Guus Hiddink maakte gisteren tijdens het perspraatje duidelijk dat hij ontevreden is over de prestaties van Michael Reiziger. "Hij zal zich na de winterstop heel duidelijk aan moeten dienen, anders helpen we hem daarbij. Voor zichzelf moet hij zijn faam waar gaan maken. Ik heb soms het gevoel dat Reiziger angst heeft voor een nieuwe blessure. Maar dat zal hij moeten kwijtraken", aldus Hiddink. Reiziger heeft nog een contract voor 1,5 jaar in Eindhoven, maar volgens Hiddink kan dat na ??n seizoen door beide partijen worden ge?valueerd. "Als ??n van beide partijen niet tevreden is, moeten we als grote mensen om de tafel gaan zitten", aldus de technisch directeur.

Over de ontwikkeling van Michael Lamey was Hiddink wel tevreden. "Die heeft zich goed herpakt voor de posities van links- en rechtsback. Dat is helemaal zijn eigen credit. Voorheen was hij vaak wankel, nu stabieler en bewuster van wat een wedstrijd vraagt".

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

hiddink reiziger michael bewuster credit faam kwijtraken lamey perspraatje valueerd wankel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje