Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV'ers negatief over kerstvoetbal

29 december 2005 11:29 - PSV Poll

Verslaggever: DB

De supporters van PSV oordelen negatief over het voetballen met Kerst. In de PSV Poll vroegen we "Voetballen met kerst; een succes?". Ruim de helft (58,5%) antwoordde hierop negatief. Slechts een kwart (26,6%) vond het wel een goed idee en 13,9% gaf aan het niet zoveel uit te maken.

De uitslag is extra opvallend omdat Feyenoord supporters juist positief oordelen over het kerstvoetbal. Van de fans uit Rotterdam was 54,2% positief. Feyenoord won op Boxing Day met 2-0 van AZ. Een mogelijke verklaring is dat Feyenoord vanavond op een normalere tijd dan PSV een wedstrijd speelt, namelijk om 20.00 uur. De Eindhovenaren moeten om commerciele redenen uitwijken naar de onhandige tijd 18.00 uur. Wellicht namen de PSV-fans dat mee in hun oordeel over het voetbal met de feestdagen.

Meer op PSV Poll




Tags

feyenoord kerstvoetbal boxing day feestdagen normalere onhandige poll vroegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage