Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV speelt gelijk tegen FC Twente (1-1)

29 december 2005 19:54

Verslaggever: Herr von Bommel

PSV kwam vanavond in de laatste wedstrijd voor de winterstop niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Twente. Met het punt is PSV wel officieel winterkampioen, ongeacht de uitslagen van Feyenoord en AZ.

De Tukkers kwamen verrassend sterk voor de dag en waren een stuk beter georganiseerd dan een weekje geleden voor de beker. PSV miste ondertussen vooral voorin de scherpte. Veelal lukte de eindpass niet, of stond het vizier niet op scherp. FC Twente kwam vlak voor rust ook nog eens voor, toen het de eerste kans die het kreeg uitstekend afrondde. Bakircioglu schoot afgemeten in de verre hoek, net buiten bereik van Gomes.

In de tweede helft kwam PSV flitsend uit de startblokken, met Vayrynen en Farfan in de ploeg in plaats van Addo en Beasley. Langer dan een minuut of 7 hield de stormloop echter niet aan. In de 70e minuut wist Cocu nog een punt te redden; de goal kwam overigens voor driekwart op naam van Vennegoor, die verder niet zoveel in te brengen had tegen Majstorovic. Een vlammend schot van Lamey en enkele andere kansen gingen er helaas niet meer in.




Tags

twente addo afgemeten afrondde bakircioglu beasley cocu driekwart eindpass farfan feyenoord flitsend gomes lamey majstorovic scherpte stormloop vayrynen vennegoor vizier vlammend weekje winterkampioen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman