Transparent
Inloggen
Sluiten

Wat wordt de PSV Wallpaper van het jaar 2005?

29 december 2005 22:55 - Design Forum

Verslaggever: BvT

Het jaar loopt weer op het eind en dat betekent veel lijstjes en verkiezingen. Vanaf vandaag wordt er ook gestemd op de mooiste PSV Wallpaper van het jaar 2005. Twaalf prachtige wallpapers zijn voor de prijs genomineerd en alle leden kunnen stemmen. Uiteraard zijn de twaalf maar een selectie van al het prachtigs dat door de leden van PSV Netwerk is gemaakt. Een groot deel van de overige creaties is te vinden in onze Downloads-sectie.

De winnares van vorig jaar, brig. doet ook weer mee, met een wallpaper van Gomes. Andere onderwerpen zijn de Champions League, Robert, Alex, Aissati, Cocu, Kon?, een wens voor 2005 en het kampioenschap. Stem ook op jouw favoriet!

Meer op Design Forum




Tags

wallpaper aissati brig cocu creaties downloads gomes lijstjes prachtigs sectie verkiezingen wallpapers winnares

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte