Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink gaat uit van "nul budget"

1 januari 2006 22:58

Verslaggever: BvT

In het radio 1 programma van Tom van 't Hek was vanavond een uur lang PSV-trainer en -TD Guus Hiddink te gast. Velerlei onderwerpen kwamen daarin aan bod, van FIOD-affaire tot Australi? en Korea. Voor wat betreft PSV liet Hiddink zich onder andere ontvallen dat er geen belangrijke transfer te verwachten valt deze winterstop. Gezien de financi?le situatie bij PSV heeft hij te maken met 'nul budget' en wordt gezocht in creatieve oplossingen.

Hiddink uitte bovendien sterke kritiek op het ge?ntroduceerde play-off-systeem. Bovendien gaf hij aan in eerste instantie niet zoveel zin te hebben in een hernieuwd bondscoachschap van Oranje, mocht dat ooit aan de orde komen. Voor wat betreft PSV na dit seizoen liet Hiddink alle opties open.

Meer op




Tags

hiddink affaire australi bondscoachschap fiod hek korea ntroduceerde ontvallen oranje tom velerlei

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte