Transparent
Inloggen
Sluiten

Victory blijft elk contact met PSV ontkennen

4 januari 2006 17:11

Verslaggever: RvN

De Australische club Melbourne Victory blijft ontkennen dat het ook maar enig contact heeft gehad met PSV over Thompson. "PSV heeft ons nooit gebeld, nooit contact met ons opgenomen. Er is geen communicatie geweest" aldus de coach van de Australische club. Inmiddels mag de speler van de club zich niet uitlaten over de geruchten. De zaakwaarnemer van de speler sprak wel over contacten.

Donderdag verwachten de media in Australie meer duidelijkheid na het duel van Melbounre Victory tegen koploper Adelaide United. Indien de club van Thompson verliest worden de kansen wel erg klein voor de club op het behalen van de playoffs en zou de club wel genegen zijn de spits te laten vertrekken.

Meer op




Tags

victory ontkennen australische thompson adelaide australie melbounre melbourne playoffs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage