Transparent
Inloggen
Sluiten

Veel clubs tegen algehele pasfotoregistratie

7 januari 2006 19:03

Verslaggever: MP

Naast de supporters zijn ook veel clubs in de eredivisie tegen een algehele pasfotoregistratie bij thuiswedstrijden. PSV heeft dat vorig seizoen in het Eindhovens Dagblad al te kennen gegeven. Feyenoord liet dat afgelopen vrijdag via haar website weten. Paul van der Kraan van Vitesse verklaart zelfs meegedaan te hebben aan de pilot om te laten zien dat de pasfotoregistratie niet werkt. NAC heeft verklaard dat als blijkt dat volgend seizoen niet alle clubs starten met de invoering van de pasfotoregistratie ze direct zal stoppen met het verzamelen van pasfoto?s.

Half januari wordt er beslist of de pasfotoregistratie definitief doorgaat. Dit is een besluit dat landelijk (door vertegenwoordigers van ministerie, commissarissen van politie en burgemeesters) wordt genomen. De clubs spelen hier ook een belangrijke rol in. Echter heeft de overheid verklaart geen toestemming voor het spelen van de play-offs te geven als de invoering van pasfotoregistratie niet doorgaat. Hoewel naast PSV steeds meer clubs beginnen te twijfelen om ?berhaupt door te gaan met play-offs, dreigt een meerderheid van de clubs te zwichten voor het dreigement dat de play-offs dan niet door kunnen gaan.

Meer op




Tags

pasfotoregistratie berhaupt dreigement eredivisie feyenoord kraan meegedaan nac overheid pasfoto pilot vitesse zwichten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage