Transparent
Inloggen
Sluiten

Reacties na afloop van PSV - Ajax

29 oktober 2000 20:45

Verslaggever: RvW

Na afloop van de wedstrijd waren de meningen verdeeld al was de belangrijkste overeenkomst dat een ieder het gelijke spel uiteindelijk wel terecht vond. Er was met name veel discussie over de penalty die PSV kreeg. Adriaanse deed de discussie echter af als onzin: 'Ikedia speelde raakte de man met de voet, dan kan de scheidsrechter een penalty geven, regels zijn regels.' Ikedia zelf boodt na afloop op Canal+ zijn excuses aan aan medespelers en fans van Ajax. De aanvaller speelde met name de eerste helft erg goed, Heintze had alle problemen met hem, maar was in de tweede helft verantwoordelijk voor de penalty.

Hoewel de uitslag over het algemeen als terecht werd beoordeeld, waren er nogal wat teleurgestelde gezichten. Bij Ajax, omdat PSV pas laat, en nog wel via een penalty langszij kwam. En bij PSV, omdat PSV opnieuw punten liet liggen en na het gelijke spel tegen NEC opnieuw in een thuiswedstrijd.

Eric Gerets liet na afloop weten dat een aantal van zijn spelers niet goed in de wedstrijd zaten. Volgens hem gaat het drukke programma nu echt zijn parten spelen. Arnold Bruggink beaamde dat. Volgens hem mist PSV de finesse en de scherpte om de kansen af te maken. PSV mist liet daardoor de laatste wedstrijden teveel onnodige punten liggen ten opzichte van vorig seizoen.

Meer op




Tags

ikedia adriaanse arnold beaamde boodt bruggink canal finesse gerets gezichten heintze langszij onzin parten scherpte teleurgestelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage