Transparent
Inloggen
Sluiten

Regelmatige zege PSV op RKC: 2-0

20 januari 2006 22:20

PSV heeft in het eigen Philips Stadion een regelmatige 2-0 zege behaald op RKC Waalwijk. Al na vier minuten werd de wedstrijd beslist door Jefferson Farfan. De spits rondde een assist van vennegoor of hesselink goed af. Een kwartier voor tijd verdubbelde invaller DaMarcus Beasley de score.

PSV gaf geen moment iets weg aan RKC Waalwijk. Na de vroege goal kon PSV in wandeltempo het duel vervolgen. PSV kreeg wel een aantal kansen in de eerste helft, maar drukte niet echt door. Pas in de slotfase van de tweede helft werd het nog weer leuk met diverse kansen op rij. Zo verdween een inzet van Vennegoor of Hesselink via een carambole via de binnenkant van beide palen weer uit de goal.

De ploeg verzuimde door niet verder uit te lopen op RKC Waalwijk om de achterstand in doelsaldo op de concurrenten AZ en Feyenoord een beetje in te lopen.




Tags

rkc hesselink vennegoor beasley binnenkant carambole damarcus farfan feyenoord wandeltempo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman