Transparent
Inloggen
Sluiten

Sober Boys pakken PSV Netwerk Cup Indoor 2006

22 januari 2006 00:17 - PSV Netwerk Cup Forum

Verslaggever: BvT

De PSV Netwerk Cup Indoor 2006 is na een zinderende finale tegen de Gooische Boeren gewonnen door de in het maagdelijk wit spelende Sober Boys. Strafschoppen moesten uiteindelijk de beslissing brengen, nadat de Gooische Boeren in de tweede helft knap waren teruggekomen van een 1-0 ruststand tot 1-1.

Het brons was voor Brabo Limbo United, dat het team van de Zuipsite versloeg in de wedstrijd om de derde en vierde plek. De titelhouders van FC Kaal waren eerder verrassend door diezelfde Zuipsiters uitgeschakeld in de kwartfinale.

De misschien wel meest begeerde prijs van het toernooi, de Fair Play Cup, werd door de organisatoren Bolle en pilske uitgereikt aan FC Bal op het Dak. Al was het een enorm sportief toernooi en maakten bijna alle teams wel enige aanspraak op die prijs.

Veel lof ging na afloop van alle kanten richting de twee organisatoren, die een en ander prima hadden geregeld. De hele dag verliep vlekkeloos en aan alles was gedacht. Tot Goal Alerts aan toe van de wedstrijd AZ-FC Groningen (1-1). Beide krijgen de titel 'lid van verdienste' bij hun loginnaam op het forum.

Later volgen nog foto's, meer statistieken, etcetera. Op het PSV Netwerk Cup Forum zal nog worden nagepraat en zullen ongetwijfeld nog verkiezingen volgen voor bijvoorbeeld het mooiste doelpunt.

Meer op PSV Netwerk Cup Forum
Tags

indoor sober boeren gooische aanspraak alerts begeerde bolle brabo brons dak foto groningen kaal limbo loginnaam maagdelijk nagepraat pilske titel titelhouders verdienste verkiezingen vlekkeloos zuipsite zuipsiters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage