Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in spectaculair duel naar 3-2 zege

4 februari 2006 21:23

PSV heeft in een spectaculair duel in het Philips Stadion met 3-2 gewonnen van Roda JC. Vennegoor of Hesselink scoorde de eerste twee treffers voor PSV, de jonge Aissati de beslissende 3-2.

PSV begon niet scherp genoeg aan de wedstrijd en werd met een 0-2 achterstand na 5 minuten direct met de neus p de feiten gedrukt. 2 minuten later alweer kwam PSV op 1-2. Roda JC maakte hands, Vennegoor of Hesselink benutte de penalty feilloos.

Daarna volgde een uur lang een offensief van PSV. het drukte Roda JC continu terug in de eigen 16. Ondanks diverse kansen bleef de gelijkmaker maar uit. Daardoor bleef het enorm spannend. Het enorme overwicht zou wel tot goals moeten leiden.

Dat gebeurde uiteindelijk ook. 10 minuten na rust tekende Vennegoor of Hesselink voor de gelijkmaker. Daarmee maakte hij een mooie rentree in het elftal na zijn blessure.

het was de jonge Aissati die de wedstrijd besliste. In de 63ste minuut zette hij PSV verdiend op voorsprong. daarna was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. PSV kreeg nog wel kansen, onder andere via een bal op de paal van Aissati, maar de stand bleef 3-2.

[later meer]




Tags

aissati hesselink roda vennegoor besliste gedrukt hands offensief

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte