Transparent
Inloggen
Sluiten

Onderhandelde Chelsea met Milan over Alex?

9 februari 2006 07:33

Verslaggever: RvN

Italiaanse media melden dat Chelsea directeur Peter Kenyon begin deze week in Milaan was voor besprekingen. Volgens enkele kranten zou hij gesproken hebben over de mogelijke verkoop van Alex aan de Italiaanse topclub. Andere Italiaanse media melden dat Milan ook in gesprek zou zijn over de Braziliaanse verdediger Cris van Olympique Lyon. De strijd zou gaan tussen die twee spelers. Voor Cris wordt echter een transfersom tussen de 15 en 20 miljoen euro genoemd in de wandelgangen.

Zoals bekend zou ook PSV Alex graag willen overnemen van Chelsea. PSV hoopt daarbij in te spelen op de Braziliaan zelf die Chelsea zou moeten overtuigen hem aan PSV te verkopen.

Meer op




Tags

chelsea milan cris onderhandelde braziliaan kenyon lyon milaan wandelgangen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte