Transparent
Inloggen
Sluiten

Gomes kansen op WK stijgen na blessure Marcos

14 februari 2006 15:21 - Gazeta Esportiva

Verslaggever: RvN

De kansen op deelname aan het WK voor Brazilie lijken iets groter te zijn geworden voor PSV doelman Gomes. Hoewel Dida onder druk staat in Italie en Brazilie vanwege enkele mindere optredens, lijkt hij bij de bondscoach nog de onbetwiste nummer 1. De huidige nummer twee Marcos (Palmeiras) liep een blessure op en is zeker anderhalve maand uit de roulatie. Achter dat tweetal lijken Gomes en J?lio C?sar de kandidaten. Uiteindelijk mag Brazilie drie keepers meenemen. Op 1 maart speelt Brazilie de laatste vriendschappelijke interland voor het bekendmaken van de selectie tegen Rusland. Dan moet het tweetal laten zien wie de beste is voor de derde plaats in de selectie. En mocht de rentree van Marcos tegenvallen komt het tweetal wellicht beiden in aanmerking.

Meer op Gazeta Esportiva




Tags

gomes bekendmaken dida lio optredens palmeiras rusland sar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman