PSV haalt punten weg uit Arnhem: 1-3

17 februari 2006 22:20

PSV blijft winnen, al was het in Arnhem tegen Vitesse zeer moeizaam. Uiteindelijk won de ploeg met 1-3 via twee doelpunten van Farfan en een van Lamey. Pas vijf minuten voor tijd besliste PSV het duel. De overwinning was niet echt verdiend te noemen.

Vitesse was in de eerste helft de betere ploeg. Vlak voor rust kwam die ploeg dan ook verdiend op voorsprong. Nadat hij vlak daarvoor al een grote kans had gemist, zette Hersi Vitesse op een 1-0 voorsprong. Nog geen 2 minuten later, in blessuretijd van de eerste helft, zette Jefferson Farfan uit een vrij trap van Lucius PSV weer op gelijke hoogte.

Er zou vervolgens een spannende tweede helft volgen. PSV kon geen potten breken. Toch viel de winnende goal opnieuw. Dit keer was die voor Michael Lamey, die opkwam en zijn waarde bewees door met een zondagsschot de 1-2 binnen te schieten.

Vitesse moest de laatste 5 minuten alles of niets spelen om nog tot een gelijkspel te komen. Het was opnieuw Farfan die op aangeven van Jan Vennegoor of Hesselink van de ruimte gebruik maakte en PSV naar de zekere 1-3 schoot.

Lees het live verslag van de wedstrijd via de link hieronder naar het scorebord.