Transparent
Inloggen
Sluiten

Sfeeractie met rood-witte PSV-hesjes

18 februari 2006 21:53

Als sfeeractie krijgt iedere supporter voorafgaand aan de wedstrijd een rood-wit PSV-hesje. Om een rood-wit stadion te krijgen, is het de bedoeling dat dit hesje over de jas aangetrokken wordt. PSV roept ook alle supporters op om dinsdag weer zoveel mogelijk banners, vlaggen en vaandels mee te nemen naar het stadion. PSV Fans United zoekt nog mensen die dinsdag vanaf 13 uur kunnen mee helpen om snippers en vlaggen weg te leggen in het stadion. De laatste jaren is het Philips stadion zelfs voor Europese grootmachten een onneembare vesting. Het Eindhovense publiek heeft hier een groot aandeel in. Ook op moeilijke momenten fungeerde ze met hun ondersteunende gezang als 12e man.




Tags

sfeeractie hesje hesjes vlaggen banners gezang jas onneembare snippers vaandels vesting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte