Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV laat Thompson naar Australie gaan, mist OL. Lyon

19 februari 2006 11:44

Verslaggever: RvN

PSV heeft Archie Thompson toestemming gegeven om zich aan te sluiten bij het Australisch nationale elftal voor de interland tegen Bahrein van aanstaande woensdag. Het is de eerste poulewedstrijd voor de Asian Cup. Australie is sinds dit jaar aangesloten bij de Aziatische voetbalfederatie. Europese clubs hoeven geen spelers af te staan omdat het geen officiele FIFA data zijn. Blijkbaar zou Thompson toch geen plaats in de wedstrijdselectie hebben gekregen voor het duel van aanstaande dinsdag tegen Lyon, waardoor PSV heeft besloten hem vrij te geven. Dit in tegenstelling tot Culina, die in Eindhoven blijft. Omdat de interland niet aan het WK gerelateerd is wordt het team ook niet gecoached door Hiddink.

Meer op




Tags

thompson australie lyon archie asian bahrein culina fifa gecoached gerelateerd hiddink poulewedstrijd voetbalfederatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage