Transparent
Inloggen
Sluiten

'FC Twente gedeklasseerd'

5 november 2000 00:24

Verslaggever: RvW

'Een absoluut verdiende overwinning voor PSV' zo was de algemene reactie na afloop van de wedstrijd FC Twente - PSV. Volgens de coach van de Tukkers was FC Twente in de eerste 25 minuten zelfs gedeklasseerd en vreesde hij een behoorlijke afstraffing. 'Daarna herpakten we ons en beetje en gingen we beter vanuit de organisatie spelen. Dan moet je geluk hebben bij zo'n bal op de lat. (bij een 0-1 stand trof Twente de lat boven Waterreus, red) Echter een gelijkspel was absoluut onverdiend geweest', aldus de Twente coach.

Eric Gerets was zeer tevreden met het vertoonde spel van zijn ploeg. 'We hadden eigenlijk 6 of 7 goals moeten maken, maar ik ben heel tevreden met het vertoonde spel. Het elftal is stappen vooruit gegaan ten opzichte van de laatste weken. De bezetting was goed en dat is het allerbelangrijkste. De laatste pass en de scherpte voor de goal ontbraken nog te vaak, maar dat komt vanzelf als de bezetting maar goed is en de mogelijkheden gecreerd worden' aldus Gerets, die eindelijk weer eens echt te spreken was over zijn aanvalsduo (dit keer De Jong en Ramzi).

Het goede spel van de aanvallers maakt het Gerets overigens niet eenvoudiger, aangezien Kezman en Bruggink komende woensdag weer fit zijn en juist zij de afgelopen weken geen indruk konden maken.

Meer op




Tags

twente gedeklasseerd gerets aanvalsduo bruggink gecreerd herpakten jong kezman ramzi scherpte vreesde waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte