Transparent
Inloggen
Sluiten

Auto & buscombi naar Alkmaar

23 februari 2006 21:38

Tijdens het vooroverleg eiste de Gemeente Alkmaar voor het zoveelste seizoen een verplichte buscombi voor de PSV-supporters terwijl voor AZ-Feyenoord op zondag 19 maart een vrij-vervoersregeling geldt voor de Rotterdammers. Zowel de Supportersvereniging PSV als PSV zelf waren het hier niet mee eens en hebben zich direct gewend tot de advocaat die de Supportersvereniging ook had geholpen in de kwestie tegen de Burgemeester van Almelo. Bemiddeling van de advocaat heeft ertoe geleid dat de Gemeente Alkmaar haar eis van een verplichte buscombi heeft ingetrokken en dat zij accoord gaat met een autocombi met onderweg omwisselen.

Het omwisselen voor de PSV-supporters uit het Zuiden vindt plaats op parkeerplaats van Shell station "Ruwiel" gelegen aan de A2 tussen afslag 4 en 5 ter hoogte van Breukelen. PSV-supporters uit het Oosten kunnen omwisselen op parkeerplaats "Bastion" gelegen aan de A1 tussen afslag 6 en 7 ter hoogte van Naarden. Bij het omwisselen ontvangt men een 2e omwisselbiljet plus een routebeschrijving naar een afgeschermd gedeelte van het parkeerterrein gelegen op de draf- en renbaan gelegen naast het stadion in Alkmaar. Hier dient ter plaatse nog een parkeertoeslag te worden betaald van ? 0,70 euro per auto.

Alleen de PSV-clubkaarthouders die zijn of haar pasfoto heeft laten registreren bij PSV of de Supportersvereniging PSV kunnen via het online reserveringssysteem PSVuitwedstrijden.nl ??n kaart kopen.




Tags

alkmaar buscombi supportersvereniging advocaat afslag gemeente parkeerplaats accoord afgeschermd almelo autocombi bastion bemiddeling breukelen clubkaarthouders draf eiste feyenoord ingetrokken kwestie naarden omwisselbiljet oosten parkeerterrein parkeertoeslag pasfoto psvuitwedstrijden registreren renbaan reserveringssysteem routebeschrijving ruwiel shell station vervoersregeling zuiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage