Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets waarschuwt Anderlecht voor 12e man

5 november 2000 23:14

Verslaggever: NvdL

Eric Gerets heeft, in het Vlaamse sportprogramma Sportpaleis, Anderlecht gewaarschuwd voor de twaalfde man van PSV. Op de vraag van de verslaggever waar Anderlecht bang voor zou moeten zijn noemde hij als eerste de sfeer in het stadion.

"Ik zal geen middel onbenut laten om er een heksenketel van te maken, Internet, televisie, telefoon, kranten en nog veel meer, de supporters zullen een sportieve strijd aangaan, met de nadruk op sportief' aldus Gerets tegenover Sportpaleis.

Gerets roept dus op tot een heksenketel. Mark van Bommel deed reeds dezelfde oproep in de PSV flits voor PSV-Ajax. Beide PSV'ers zullen overigens morgen aan de telefoon zitten om vragen van supporters te beantwoorden. Op initiatief van het Eindhovens Dagblad nemen Gerets, van Bommel en Brandts plaats aan de andere kant van de lijn.

Meer op




Tags

gerets anderlecht bommel heksenketel sportpaleis waarschuwt beantwoorden brandts flits gewaarschuwd onbenut sportprogramma twaalfde vlaamse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage