Transparent
Inloggen
Sluiten

Gomes: Corinthians heeft interesse, afkoopsom 10 miljoen dollar

24 februari 2006 19:50 - Noolhar

Verslaggever: RvN

Tegenover het Braziliaanse persagentschap Lance heeft PSV doelman Gomes bevestigd dat Corinthians opnieuw interesse heeft getoond voor de doelman van PSV. Een jaar geleden was dat ook al het geval. Kia Joorabchian, president van de investeringsmaatschappij MSI, zit de laatste twee jaar achter Corinthians en investeerde al kapitalen in de club. Zo trok het onder andere de Argentijn Tevez aan.

"20 dagen geleden hebben ze contact met mijn zaakwaarnemer opgenomen. Als Corinthians tot een akkoord komen met PSV zal ik gaan. Maar ik denk dat PSV me niet wil laten gaan. Ik heb nog een doorlopend contract voor nog twee seizoenen en een afkoopsom van 10 miljoen dollar."

Gomes liet verder weten geen probleem te hebben om terug te keren naar Brazilie, maar in dat geval dan wel een clausule in zijn contract op te willen nemen dat hij na twee seizoenen terug zou kunnen keren in Europa.

Meer op Noolhar




Tags

corinthians gomes doorlopend investeerde investeringsmaatschappij joorabchian kapitalen kia lance msi persagentschap tevez

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte